Ga direct naar productinformatie
1 van 5

James Last - Non Stop Dancing 20 - Jubiläums-Ausgabe (LP) 44034

James Last - Non Stop Dancing 20 - Jubiläums-Ausgabe (LP) 44034

Normale prijs €4,95
Normale prijs Aanbiedingsprijs €4,95
Aanbieding Uitverkocht
Verzendkosten worden berekend bij de checkout.

Lage voorraad: nog maar 1

SKU:SKU 44034 40343


Non Stop Dancing 20 - 1975
A1 Intro (Jubilation) 
A2 You Are The Sunshine Of My Life 
A3 Never Can Say Goodbye 
A4 Doctors Orders 
A5 You're The First, The Last, My Everything 
A6 Lady Marmelade 
A7 Take A Look Ahead 
A8 You Ain't Seen Nothing Yet 
A9 The Bridge 
A10 Goodbye My Love 
A11 Giddy Up, Giddy Up 
A12 Ding-A-Dong 
A13 Please Mr. Postman 
A14 Inspiration 
B1 Fancy Pants 
B2 Let Me Be The One 
B3 Juke Box Jive 
B4 Griechischer Wein 
B5 Kung Fu Fighting 
B6 The Night Chicago Died 
B7 Laughter In The Rain 
B8 Lu-Le-La 
B9 Pick Up The Pieces 
B10 The Bertha Butt Boogie 
B11 Express 
B12 Sound Your Funky Horn 
B13 Shame, Shame, Shame 
Non Stop Dancing 1 - 1965 (Neuaufnahme 1975)
C1 Don't Ha, Ha 
C2 Shake Hands 
C3 Can't Buy Me Love 
C4 Skinny Minnie 
C5 Do Wah Diddy, Diddy 
C6 Clap Hands 
C7 Pretty Woman 
C8 Das Ist Die Frage Aller Fragen 
C9 Eight Days A Week 
C10 Kiddy, Kiddy, Kiss Me 
C11 Good Bye, Good Bye, Good Bye 
C12 My Boy Lollipop 
C13 Zwei Mädchen Aus Germany 
C14 Tennessee Waltz 
D1 Memphis Tennessee 
D2 A Hard Day's Night 
D3 I Feel Fine 
D4 No Reply 
D5 Kiss And Shake 
D6 Downtown 
D7 Cinderella Baby 
D8 Wer Kann Das Schon? 
D9 Das War Mein Schönster Tanz 
D10 Rag Doll 
D11 Melancholie 
D12 Sie Liebt Dich 
D13 I Want To Hold Your Hand 
D14 I Should Have Known Better
Alle details bekijken