Ga direct naar productinformatie
1 van 4

Various - Hit Explosion Vol. 12 (LP) 44310

Various - Hit Explosion Vol. 12 (LP) 44310

Normale prijs €4,95
Normale prijs Aanbiedingsprijs €4,95
Aanbieding Uitverkocht
Verzendkosten worden berekend bij de checkout.

Lage voorraad: nog maar 1

SKU:SKU 44310 48066 48960


A1 Don McClean Crying 3:50
A2 Commodores Still 3:43
A3 Guys 'N' Dolls Our Song 3:15
A4 Maywood Mother How Are You Today 2:40
A5 The Dirt Band An American Dream 3:53
A6 Promises Radio's On 3:37
A7 Cats The End Of The Show 4:35
B1 Anne Murray Walk Right Back 2:38
B2 Peter Kent It's A Real Good Feeling 3:59
B3 Billy Preston & Syreeta It Will Come In Time 3:42
B4 Tiffany Presidential Suite 4:08
B5 Rocky Burnette Tired Of Toeing The Line 3:39
B6 Matchbox Buzz Buzz A Diddle It 2:50
B7 Vitesse Whole Lot Of Travelling 4:30

Alle details bekijken