Ga direct naar productinformatie
1 van 1

Dutch Swing College Band - That's A Plenty (LP) 43627

Dutch Swing College Band - That's A Plenty (LP) 43627

Normale prijs €7,95
Normale prijs Aanbiedingsprijs €7,95
Aanbieding Uitverkocht
Verzendkosten worden berekend bij de checkout.

Lage voorraad: nog maar 1

SKU:SKU 43627


A1 That's A Plenty 3:03
A2 Nobody Knows You When You Are Down And Out 3:02
A3 Annie Street Rock 3:10
A4 I've Found A New Baby 2:50
A5 Room Rent Blues 
A6 Alexander's Ragtime Band 3:20
A7 Tears 2:50
B1 Mon Homme 3:00
B2 La Java 2:37
B3 Lulu's Back In Town 4:12
B4 Working Man Blues 3:10
B5 Shortwave Shuffle 2:45
B6 There'll Be Some Changes Made 3:13
C1 Who's Sorry Now 5:10
C2 Bye And Bye 2:05
C3 When You And I Were Young Maggie 5:28
C4 Ja-Da 5:40
C5 S-h-i-n-e 3:15
D1 Milenberg Joys 4:52
D2 Muskrat Ramble 3:11
D3 Mandy 4:13
D4 My Old Kentucky Home 2:48
D5 Sarie Marijs 2:00
D6 Ik Wil Jou Hè 2:48
Alle details bekijken