Ga direct naar productinformatie
1 van 2

Various - Pop-Parade (LP) 41648

Various - Pop-Parade (LP) 41648

Normale prijs €4,95 EUR
Normale prijs Aanbiedingsprijs €4,95 EUR
Aanbieding Uitverkocht
Verzendkosten worden berekend bij de checkout.

Lage voorraad: nog maar 1

SKU:SKU 41648


A1 Bryan Ferry Let's Stick Together 2:54
A2 The Trammps Disco Party 2:56
A3 Full House (7) Standing On The Inside 3:00
A4 Eddie Howell Man From Manhattan 2:59
A5 Sutherland Brothers Arms Of Mary 2:33
A6 Tina Charles Love Me Like A Lover 2:15
A7 Boney M. Daddy Cool 3:01
A8 Bellamy Brothers Let Your Love Flow 2:53
A9 The Classics (2) Sunshine Baby 3:06
A10 Afric Simone Playa Blanca 2:46
B1 Sailor A Glass Of Champagne 2:39
B2 The Four Seasons Silver Star 3:01
B3 Roxy Music Love Is The Drug 3:01
B4 Johnnie Taylor Disco Lady 2:47
B5 Silver Convention No No Joe 2:43
B6 Albert West I Love You Baby 2:38
B7 Jen Rog La Belle France 2:53
B8 Crystal Palace (3) Take It All 2:54
B9 Liverpool Express You Are My Love 3:07
B10 –Cake (3) No Money No Love 2:35
Alle details bekijken